ARCHITECTENCAFÉ OVERNIEUW

Praat mee OverNieuw!

Op woensdag 16 mei a.s. zal het in architectencafé bij CBK Zeeland de serie OverNieuw centraal staan. Tijdens het café zullen veel gasten uit de serie aanwezig zijn. De makers, Rebecca van Wittene (TV) en Jan van Damme (PZC) geven toelichting. Wethouder Ed de Graaf van Middelburg zal dit keer het commentaar verzorgen. Het is de bedoeling om met elkaar van gedachten te wisselen over de keuze van de thema’s en de bijgeleverde uitleg. Om dat laatste makkelijker te maken zijn alle Zeeuwse architecten gevraagd om een persoonlijke top 5 van best geslaagde objecten in Zeeland in te sturen. Op 16 mei maken we de uitslag bekend en zullen we weten of de redactie van OverNieuw zich vergist heeft in de gebouwkeuze en beoordeling of niet. Via deze website kunt u alle vorderingen en ook alle afleveringen, inclusief introducties en reacties volgen.

Architectencafé  OverNieuw     16 mei 2012      17.00-19.00 u    CBK   Balans 17 4331 BL  Middelburg

This entry was posted in ALGEMEEN and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to ARCHITECTENCAFÉ OVERNIEUW

 1. W. Audenaert M Arch, architect en docent HZ bouwkunde says:

  Top 5 in Zeeland.

  Topshuis Neeltje Jans
  Stadhuis Terneuzen
  Stadskantoor Terneuzen
  Rijkswaterstaat Middelburg
  Brugsluisje Middelburg

  mvg

  W. Audenaert M Arch,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>