EXTRA MATERIAAL WONEN OP HET WATER: KAPITALE VILLA’S

Met een bootje over de Otheense kreek bij Terneuzen. Een Vlaamse visser was zo vriendelijk ons mee te nemen en en passant te vertellen hoe hij denkt over de kapitale villa’s die daar aan het water gebouwd zijn. Als vervoed visser kent hij die weelderige huizen ondertussen: veel te groot en te weinig rekening gehouden met onderhoud. Hij heeft bovendien een verrassende voorkeur.

This entry was posted in EXTRA MATERIAAL and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>