ZEEUWSE DAG VAN DE ARCHITECTUURPRIJS 2014

20 en 21 juni 2014 is de landelijke Dag van de Architectuur.
Deze dagen wordt een expo/event georganiseerd waar een groot aantal interieur-, landschaps-, architecten én architectuur gerelateerde bedrijven zich presenteren. Hiernaast wordt De Zeeuwse Dag van de Architectuurprijs 2014 uitgereikt door gedeputeerde Ben de Reu.

Wie dingen er mee naar deze prijs?
• Gerealiseerde projecten in 2013 in Zeeland. (dit mogen dus ook ontwerpers/architecten zijn van buiten de provincie/land)
• Zowel interieur, landschap als exterieur projecten
• Het ontwerp hoeft niet te zijn gemaakt door een “architect”!
• Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze prijs

Selectietraject
Iedereen kan een of meerdere projecten insturen door middel van een foto en omschrijving naar AAZeeland, via info@AAZeeland.nl, met de vermelding ‘Zeeuwse Architectuurprijs DVDA 2014’.

Op de facebook pagina van ‘DVDA zeeland’ (>>) zal een foto album worden aangemaakt waar alle inzendingen met één foto worden gepresenteerd. Bij de omschrijving komt een uitleg van max 250 woorden en eventueel een link naar het project op een website waar de uitgangspunten van de ontwerper/architect staan.
Doormiddel van ‘like-s’ kan er worden gestemd op de aangemelde projecten.
De aanmelding van de projecten sluit eind april, waarna een schifting zal plaatsvinden. De 5 projecten met de meeste like-s blijven over en dingen mee naar de hoofdprijs. De like-s worden op 0 gezet en de stemming begint opnieuw.

Via sociale media, deelnemende architecten en bedrijven en traditionele media zal er publiciteit aan worden gegeven, zodat men kan stemmen op het favoriete project.
Stemming sluit op 21 juni om 12 uur ‘s middags waardoor het tot 5 minuten voor de prijsuitreiking spannend blijft!

Ga voor meer informatie en details over de prijs en het programma van de Dag van de Architectuur naar:
de facebook pagina van ‘DVDA zeeland’ (>>)

 

This entry was posted in ALGEMEEN and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>